Vacature Sales medewerker

Sales medewerker in Middelburg

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met afwisseling en een focus op sales? Delta Energie is op zoek naar een nieuwe medewerker Sales en Retentie. Bij ons zit je niet de hele dag achter de telefoon; jouw taken omvatten zowel inbound als outbound verkeer, en je pakt diverse klantcases op. Jij gaat hybride aan de slag voor een lekker salaris van €16,40 per uur!

STARTDATUM IN OVERLEG

Wat bieden wij jou
  • Fulltime dienstverband €2.842,- bruto per maand!
  • Tijdelijk met uitzicht op een vast contract
  • Eindejaarsuitkering
  • Hybride werken
  • Doorbetaald inwerktraject
  • €2,15 thuiswerkvergoeding
Wie ben jij

Jij beheerst over schitterende communicatie vaardigheden en hebt affiniteit met sales. Jij bent flexibel en past je waar nodig aan in een omgeving die snel veranderd. Jij hebt een bruisende, proactieve instelling en gaat oplossingsgericht te werk.

Wat ga je doen

Laat je verrassen door een gevarieerd takenpakket waarbij je niet vastzit aan één soort werk. Dagelijkse bezigheden omvatten onder andere het opvolgen van e-mails van klanten die contact hebben gezocht of door een belverzoek van de Front Office.

Vol energie voor Sales: Altijd bezig met verkoop, maar nooit eenzijdig aan het zenden. Je voert campagnes uit, benadert specifieke klanten voor offerteverzoeken en gaat in gesprek met de loyale klant.

Klantgerichtheid in de schijnwerpers: Samen met de klant duik je in passende verlengingen, waarbij je uitdagendere klanten begeleidt en op zoek gaat naar mogelijkheden om de klanttevredenheid te vergroten. Je presenteert oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Toekomstgericht duurzaam: Op termijn wordt duurzaamheid een speerpunt in jouw takenpakket. Je onderzoekt hoe we als organisatie kunnen bijdragen aan duurzame oplossingen en stemt deze af op de wensen en verwachtingen van de klant, met een vrolijke blik op de toekomst.

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Delta Energie in Middelburg. Jij komt hier terecht op een dynamische werkomgeving met hybride werkmogelijkheden. Ook zijn er massagestoelen aanwezig op de afdeling. Delta Energie biedt persoonlijke en professionele ontwikkeling, want jij staat centraal!

Het sales team bestaat uit gemotiveerde collega's, die open staan op jou te helpen en begeleiden.

  • Reiskosten €0,21 km
  • Thuiswerkvergoeding €2,15
Sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu als Sales en Retentie Medewerker bij Delta Energie en laat ons zien dat jij de medewerker bent die wij zoeken. Wie weet wacht er een prachtige carrière op je bij Delta Energie! Bel naar 0113-308120 of mail naar Delta@tempo-team.nl

STARTDATUM IN OVERLEG

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Sales medewerker
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Sales medewerker Tempo-Team 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures