Vacature MediaMarkt medewerker

MediaMarkt medewerker in Middelburg

Op zoek naar een dynamische functie met een combinatie van sales en klantenservice? Delta Energie nodigt jou uit om deel uit te maken van ons team als Medewerker Sales en Retentie, waarbij je een deel van je tijd toewijdt aan het werken in de MediaMarkt en klanten helpt met je eigen stand. Verantwoordelijkheidsgevoel staat bij ons hoog in het vaandel. Geniet van een gevarieerd takenpakket en verdien een aantrekkelijk salaris van €16,40 per uur!

Wat bieden wij jou
  • €16,40 bruto per uur!
  • Tijdelijk met uitzicht op een vast contract
  • Werken in de MediaMarkt, thuis en op kantoor
  • Flexibele uren
  • Eindejaarsuitkering
  • Doorbetaald inwerktraject
Wie ben jij

Jij bent de persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden, een passie voor sales en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Flexibel en aanpasbaar ben jij in een snel veranderende omgeving. Met een proactieve instelling werk je oplossingsgericht.

Wat ga je doen

Laat je verrassen door een gevarieerd takenpakket, waarbij je zowel aan de slag gaat voor de afdeling Sales en Retentie als in de MediaMarkt om klanten te woord te staan en sales binnen te halen met je eigen stand.

Verkoop met Energie: Voer salesgerichte activiteiten uit, benader specifieke klanten voor offerteverzoeken en ga in gesprek met loyale klanten.

Klantgerichtheid in de schijnwerpers: Begeleid uitdagendere klanten, duik samen met hen in passende verlengingen en zoek naar mogelijkheden om de klanttevredenheid te vergroten.

Toekomstgericht duurzaam: Op termijn wordt duurzaamheid een speerpunt in jouw takenpakket. Onderzoek hoe we als organisatie kunnen bijdragen aan duurzame oplossingen en stem deze af op de wensen en verwachtingen van de klant, met een vrolijke blik op de toekomst.

Delta Energie investeert in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, want jij staat centraal!
Het sales team bestaat uit gemotiveerde collega's die klaar staan om jou te helpen en te begeleiden.

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Delta Energie in Middelburg, en in de MediaMarkt in Middelburg. Jij gaat aan de slag een dynamische werkomgeving met hybride werkmogelijkheden en zelfs massagestoelen op de afdeling.

  • €2,15 thuiswerkvergoeding per dag
  • €0,21 km
Sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu als Medewerker Sales en Retentie bij Delta Energie en toon ons dat jij de persoon bent die wij zoeken. Wellicht wacht er een prachtige carrière op je bij Delta Energie! Bel naar 0113-308120 of mail naar Delta@tempo-team.nl.

STARTDATUM IN OVERLEG

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:MediaMarkt medewerker, Sales medewerker
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. MediaMarkt medewerker Tempo-Team 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures