Vacature Mondhygiënist Tandartspraktijk

Mondhygiënist Tandartspraktijk in Middelburg

 • Redactie Middelburg
 • 03-02-2024

Mondhygiënist in Middelburg

Vacature Mondhygiënist

Functiegroep: Mondhygiënist
Gewenst aantal uren: 36-40 uur

Ben jij op zoek naar een praktijk waar je een volle en gevarieerde agenda hebt en wil je aan de slag in een team dat voor elkaar klaar staat? Ben jij iemand die bij- en nascholing belangrijk vindt en ga je voor een langdurige samenwerking? Lees dan verder!

Waar ga je werken?

Onze praktijk is een grote en moderne praktijk met 8 behandelkamers. Het bevindt zich in een monumentale pand.

Ons team beschikt onder andere over de specialismen gebitsprotheses en implantologie. Voor andere specialismen kunnen we doorverwijzen naar één van onze andere praktijken. Hierdoor kunnen we de patiënt voorzien van een breed pallet aan tandheelkundige behandelingen.

Het team bestaat uit zes tandartsen, twee mondhygiënisten, één KPT'er, vijf preventie assistenten, vijf tandartsassistenten, één baliemedewerker en één praktijkcoördinator. Op onze praktijk is de mondhygiënist de Chef De Clinique.

De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

De sfeer is erg prettig en gezellig. Alle collega's zijn ook erg collegiaal en helpen elkaar graag verder. Intercollegiaal overleg vinden wij dan ook erg belangrijk, we bespreken casussen en leren op die manier van elkaar. Middels onze DentConnect Academy worden al onze medewerkers ook regelmatig weer bijgeschoold, hiermee behalen tandartsen KRT punten en mondhygiënisten KRM punten.

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om te werken in loondienst of als zelfstandige
 • Je werkt alleen met A-merk materialen
 • Uitstekende bij- en nascholingsmogelijkheden via onze Academy
 • Je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd team

Onze verwachtingen

Als Mondhygiënist ben je trots op jouw vak! Je gaat voor de beste zorg voor de patiënt en bent in staat om de patiënt waar nodig gerust te stellen. Je stelt diagnoses en stelt een behandelplan op. Je stuurt de assistenten aan en zorgt voor een correcte dossiervorming volgens de wet- en regelgeving.
We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je vindt bij- en nascholing belangrijk in je persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

Veersesingel 45
4332 TA
Middelburg


Functie: mondhygiënist Startdatum: 02-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 36 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandartspraktijk De Oude Vest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:mondhygiënist tandartspraktijk
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandartspraktijk De Oude Vest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Mondhygiënist Tandartspraktijk Tandartspraktijk De Oude Vest 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures