Vacature Orthopedagoog

Orthopedagoog in Vlissingen

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een energieke en gepassioneerde kinderpsycholoog met relevante werkervaring. Bij ons krijg je de kans om te werken met kinderen die te maken hebben met diverse problemen, zoals emotionele uitdagingen, gedragsproblemen, leerproblemen of sociale problemen. Als psycholoog bij Maandag® ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diagnostische onderzoeken, het opstellen van behandelplannen en het bieden van behandelingen. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het adviseren en ondersteunen van ouders en andere betrokkenen.

Als psycholoog bij Maandag® maak je deel uit van een gepassioneerd en gedreven team. Je hebt een voltooide opleiding in de psychologie en bent geregistreerd bij het BIG-register. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, een hoge mate van stressbestendigheid en een flexibele instelling. Relevante werkervaring met kinderen is essentieel.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Psychologie, Algemene Psychologie of Orthopedagogiek, aangevuld met de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) of NVO basisaantekening diagnostiek. Ben je in het bezit van een BIG-registratie (GZ/OG) dan is dat een pré;
  • Jij hebt ervaring met multidisciplinaire behandeling en de aansturing van behandelteams;
  • Je hebt kennis van auditieve of communicatieve beperkingen, of hebt de ambitie om je hierin te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Orthopedagoog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:orthopedagoog
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5400
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Orthopedagoog Maandag 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures