Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf

Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf in Vlissingen

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Zeester + gekoppelde inval

Iedere dag is een nieuw avontuur voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Help jij ze hierbij? Spelen, begeleiden, leren, prikkelen en uitdagen; dat is wat je elke dag doet. Als pedagogisch medewerker krijg je bij KOW te maken met alle facetten van kinderopvang. Elke stap die een kind samen met jou zet, is voor jou een bevestiging: deze baan is fantastisch! Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor het kinderdagverblijf.

Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega's te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur.

Jij bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om op verschillende groepen te werken. Je werkt van maandag t/m vrijdag en de werktijden vallen tussen 07.00 uur tot 19.00 uur.

Dit breng je mee

 • Een relevante afgeronde opleiding;
 • Taalcertificaat op niveau 3F en VVE gewenst;
 • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die blij wordt van het werken met kinderen;
 • Een toegankelijke houding naar kinderen én ouders toe. Voor ouders ben je een partner in de opvoeding;
 • Zelfstandigheid en collegialiteit.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren én te groeien;
 • Een tegemoetkoming in reiskosten;
 • Je hebt recht op 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. Het salaris is vanaf € 2.385,- maximaal € 3.192,- op basis van 36 uur per week.
 • Daarnaast biedt Kinderopvang Walcheren een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een collectieve zorgverzekering plus daarbij een financiële tegemoetkoming, reiskostenregeling, pensioenregeling bij PFZW, fietsplan, actieve personeelsvereniging, deskundigheidsbevordering door middel van e-learning en BHV-training.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie horen wij het graag. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

Locatie en plaats:

Kinderdagverblijf Zeester in Vlissingen + gekoppelde inval

Aantal uur per week:

32 uur

Uiterste sollicitatiedatum:

31 december 2023


Hoi,
Mijn naam is Charmey en ik ben bij KOW. Heb jij een vraag over een vacature of wil je solliciteren?Functie:pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf Kinderopvang Walcheren 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures