Vacature Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling in Middelburg

Heb jij ervaring als projectleider, affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling en wil je de kar trekken voor duurzame projecten gericht op nieuwbouw en herinrichting? Dan hebben wij de perfecte opdracht voor jou! Voor meerdere gemeenten in Zeeland zijn we namelijk op zoek naar een Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling. 

Momenteel liggen er meerdere vraagstukken waar we een ervaren projectleider goed voor kunnen gebruiken. Dit alles op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Alle projecten bevinden zich nog in de voorbereidingsfase, waar een frisse blik en deskundigheid gewenst zijn. De opdracht omvat veel overlegmomenten met belanghebbende partijen waarbij hybride werken tot de mogelijkheden behoort. Uiteraard is de opdracht ook in te vullen door ZZP'ers.Functie:Onderwijs en overheid, Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag® via franklin.vananrooij@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling Maandag® 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures