Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Middelburg

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker bij een school in regio Middelburg

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak baan in Middelburg? En weet jij als schoonmaak medewerker de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan zoekt Gom jou!

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Schoonmaak medewerker bij een school in regio Middelburg

15 uur per week

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een zelfstandige parttime baan in regio Middelburg? Werk je graag in een teamverband? Én weet jij de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan zoekt Gom jou!


Wij zijn in Middelburg op zoek naar een enthousiaste collega die zich thuis voelt in de schoonmaakwereld en die ons team komt versterken als parttime schoonmaak medewerker bij een school in regio Middelburg. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 16:00u. Dit gaat om een sleutelpand, wat betekend dat jij buiten schooltijden om, kan bepalen wanneer je werkt! Als schoonmaker bij Gom ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de klaslokalen, hallen en sanitair. Tijdens de school vakanties hoeft er niet schoongemaakt te worden. Dit betekend dus dat je 12 weken in het jaar vrij hebt!


Maandag t/m vrijdag 3 uur per dag. Dit gaat om een dienstverband van 15 uur per week (ongeveer 5 minuten van Middelburg vandaan)

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €12,58 en €14,35 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een zelfstandige persoonlijkheid;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de zelfstandige schoonmaak medewerker die wij zoeken in Middelburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Ik kom graag met je in contact.Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures