Vacature Regieverpleegkundige

Regieverpleegkundige in Westhoek

Unieke kans: Leerhuis Omring

Doe jij dit jaar vmbo of havo examen en lijkt het jou leuk om te werken én leren in de zorg? Dan is de mbo-opleiding tot verpleegkundige of verzorgende IG van Leerhuis Omring echt iets voor jou. Tijdens deze unieke opleiding ga je meteen aan de slag in de praktijk en krijg je les op een Omringlocatie. Aan het einde van je opleiding krijg je een erkend diploma én ben je verzekerd van een baan.

 • Omring


 • Nieuwe Steen 36,
  1625 HV Hoorn
  Regieverpleegkundige De Golfstroom & Westhoek

Het 'wonen als thuis-gevoel'; dat is wat Omring op al haar woonzorglocaties nastreeft, ook in deze tijd. Kijk je uit naar een baan die je energie geeft? Wij bieden je de mogelijkheid om dat te doen in jouw regio: Den Helder. Met een vast contract met een vast aantal uren. Ga nu voor een baan als Regieverpleegkundige bij Omring.

De Golfstroom en Westhoek in Den Helder: je nieuwe werkplek?

Bij Omring streven we ernaar dat de bewoners zo veel mogelijk 'wonen zoals thuis'. We houden rekening met de dagelijkse routine die de individuele bewoners gewend zijn. We verdiepen ons in wat de individuele bewoners belangrijk vinden. We bieden een warme en vertrouwde omgeving, maar dan met zorg, begeleiding en behandeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat mensen zo veel mogelijk zichzelf kunnen zijn en zoeken we altijd naar wat mensen nog zelf kunnen en willen.

 • Werk je in de Golfstroom dan begeleid en ondersteun je samen met je collega's de bewoners van deze locatie. De Golfstroom is een locatie voor zowel zelfstandig wonen als wonen met zorg. Er zijn 94 aanleunwoningen bij Omring en deze worden verhuurd door Woningstichting Den Helder. Benieuwd naar de locatie waar je komt te werken? Klik dan hier .
 • Werk je in Westhoek dan begeleid en ondersteun je samen met je collega's de bewoners van deze locatie. Op Westhoek wonen 24 bewoners met een lichamelijke zorgvraag. Benieuwd naar de locatie waar je komt te werken? Klik dan hier.

Je werkuren worden over beide locaties verdeeld.

Wat je gaat doen als Regieverpleegkundige

Ben je regieverpleegkundige bij Omring, dan coach, begeleid en adviseer je individuele medewerkers en teams. Door het signaleren van knelpunten en het uitwerken van verbetervoorstellen weet jij op een inspirerende manier de kwaliteit van de zorg die Omring levert te bewaken en te verbeteren. Je hecht belang aan een goede samenwerking tussen de zorgteams en de overige disciplines. Als regieverpleegkundige lever je zo een actieve bijdrage aan de kwaliteit van leven, wonen en welzijn van onze cliënten.

Je werkt samen met de teammanagers van deze locaties in "duaal leiderschap" binnen een zorggebied of team(s). Jij op de zorgaspecten en de teammanager op de productie- en HR aspecten. Vanuit een gezamenlijke en positieve gedachte zorg je ervoor dat zorgprocessen goed (blijven) lopen en het team samenwerkt om kwalitatief goede zorg te leveren. Je valt hiërarchisch onder de manager zorg en bedrijfsvoering (die soms meerdere locaties aanstuurt).

Wat zoekt Omring in een Regieverpleegkundige?

Een doortastende persoonlijkheid met veel initiatief, die belang hecht aan een goede samenwerking tussen de zorgteams en de overige disciplines. Een enthousiaste doorzetter, die met oog voor detail en een actieve bijdrage levert aan het welzijn van onze cliënten. Als toegankelijke coach begeleid en adviseer je individuele medewerkers en teams. Jij bent de bewaker van de kwaliteit van zorg die Omring levert.

Van nature heb jij:

 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • een scherp gevoel voor kwaliteit;
 • talent voor het coachen van anderen;
 • een inspirerende en motiverende stijl;
 • en vooral: veel pit en enthousiasme!

Want dankzij jouw enthousiasme heb jij:

 • een bachelor in de verpleegkunde behaald;
 • praktijkervaring opgedaan als (regie-, wijk- of kwaliteits-)verpleegkundige in het ziekenhuis of in de ouderenzorg;
 • ervaring opgedaan met transities en methodisch werken;
 • een registratie in het BIG- en Kwaliteitsregister.

Wij zorgen voor

 • een contract voor onbepaalde tijd, op basis van 24 uur per week;
 • een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • voorrang op de wachtlijst bij Monter Kinderopvang;
 • een telefoon en een laptop.

De cliënt centraal en de medewerker op één: dat betekent dat we ook graag voor jou zorgen met prettige arbeidsvoorwaarden die jouw werk als regieverpleegkundige nog leuker maken en dat werk- en privé in balans is. Wil je weten wat wij nog meer te bieden hebben? Klik hier om meer te lezen over jouw arbeidsvoorwaarden.

Omzorgen

Bij Omring kijken we anders. Anders naar mensen. Anders naar medewerkers. Anders naar zorg. Die andere manier van kijken noemen wij omzorgen. Omzorgen is de mens zien achter de cliënt. Omzorgen is innovatie inzetten voor zorg die past bij wat je nodig hebt. Omzorgen is medewerkers in positie brengen voor hun eigen inbreng en vakmanschap.

Bij Omring krijgen medewerkers dan ook alle ruimte om ideeën in te brengen waarmee onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Ruimte om te onderzoeken en vernieuwen. Ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Zo werken we samen aan de zorg van morgen.

Wil je direct op deze functie solliciteren? Fantastisch! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met , , op .

Omring zowel regionaal als landelijk verkozen tot (thuis)werkgever van het jaar 2020Functie:regieverpleegkundige
Startdatum:10-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Omring via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Regieverpleegkundige Omring 10-05-2024

Bekijk ook andere vacatures