Vacature Twee Nieuwe Leden

Twee Nieuwe Leden in Middelburg

Middelburg Ontmoet

Cinema Middelburg zoekt twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht

6 december 2023

  • Hulpvraag
  • Nog 59 dagen om te reageren
  • Thema: Kunst en Cultuur
  • Vraag vanuit: Organisatie

De Raad van Toezicht (RVT) van Cinema Middelburg is op zoek naar twee nieuwe leden met bij voorkeur kennis van de volgende vakgebieden:

- affiniteit met film, kunst -en cultuursector;
- kennis van de politieke en financiële omgeving van Cinema Middelburg;
- bekend met het maatschappelijk speelveld en het ondernemersklimaat van Middelburg

Als RvT-lid ben je betrokken bij De Cinema, sta je achter de missie en visie, beschik je over voldoende tijd en mogelijkheden, ben je bereid om je kennis, ervaring en netwerk in te zetten. Je bent onafhankelijk, transparant, betrouwbaar, integer, een teamspeler. Daarbij sta je achter de Governance Code Cultuur, de Code Diversiteit & Inclusie, Fair Practice Code en handelt hiernaar.

Het gaat om een onbezoldigde (=zonder betaling) functie. De zittingstermijn is vier jaar en een lid kan maximaal twee zittingstermijnen dienen.

Voor deze posities moedigen we ook kandidaten zonder bestuurlijke ervaring aan te reageren. Cinema Middelburg streeft naar een inclusieve organisatie en idealiter is de Raad van Toezicht hiervan een goede afspiegeling.

Heb je interesse in een van deze vacatures, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv. De selectiecommissie bestaat uit een afvaardiging van de RvT. De gesprekken vinden plaats in februari 2024.

Voor meer informatie over de functie kun je mailen naar moc.liamtoh@nevobnavnevets t.a.v. Steven van Boven.
Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar moc.liamtoh@nevobnavnevets onder vermelding van 'vacature raad van toezicht'. De sluitingsdatum is 13 januari 2024.

Ben je sociaal en klantvriendelijk? Ons team van enthousiaste vrijwilligers met passie voor film zorgt ervoor dat de meer dan 1000 voorstellingen per jaar in de Grote Zaal en...

15 juni 2023 Nog 47 dagen om te reageren

Cinema Middelburg zoekt vrijwillige operateurs!

Hulpvraag, 4 uur per week

Ben je dol op film? Heb je technisch inzicht en affiniteit met ict? Cinema Middelburg zoekt operateurs voor het verzorgen van de filmprojectie, licht en geluid, beeldtechniek e...

15 juni 2023 Nog 47 dagen om te reagerenFunctie:twee nieuwe leden
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2081 – 2541
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Cinema Middelburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Twee Nieuwe Leden Stichting Cinema Middelburg 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures