Vacature Vakantiewerk

Vakantiewerk in Middelburg

Vakantiewerk bij Amarijn

  1. Vakantiebaan in de zorg op Walcheren

Wil je graag werken in je vakantie? Lees dan snel verder!

Wil jij vakantie vieren, maar ook betekenisvol werk doen deze zomer? Met een goed salaris (minimaal €13,52 en maximaal €15,76 bruto afhankelijk van de functie en ervaring) en flexibele uren die passen in jouw agenda? Dat snappen wij heel goed, bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Met én zonder opleiding in de zorg kun jij jezelf nuttig maken, verdien je lekker en bezorg je onze bewoners en cliënten een fijne zomer. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jou of solliciteer direct !

Wat zijn de mogelijkheden?

1. Vakantiewerk in het huishouden

Sta jij sterk in je schoenen en vind je het leuk om alleen op pad te gaan? Dan kun je de mensen thuis helpen bij het huishouden in Middelburg, Vlissingen of Veere en omgeving. Je wordt er gelukkig van wanneer je het huis van de cliënt schoon achterlaat. Verder houd je van persoonlijk contact en maak je graag een praatje. Je bent minimaal 16 jaar.

3. Volg je geen zorgopleiding?

Maar wil je wel deze zomer een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen en een glimlach op het gezicht van onze bewoners toveren? Je kunt op één van onze locaties werken binnen een kleinschalige woning, huiskamer of afdeling. Denk hierbij aan ondersteunende of huishoudelijke taken waarbij je niet vies bent van een beetje poetsen en je het leuk vindt om te helpen bij het verzorgen van de maaltijden. Daarnaast ga je ook assisteren bij de activiteiten individueel of in groepsverband. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep waar je gaat werken, kunnen de werkzaamheden verschillen.

Keuze genoeg dus! Laat ons in jouw reactie weten welke vakantiebaan jouw voorkeur heeft en in welke periode jij beschikbaar bent. We horen het graag van je! Via onze flexpool word je ingezet binnen het team/locatie waar jij de voorkeur aan geeft.

Wat breng jij?

Vooral een boel enthousiasme én betrokkenheid bij onze cliënten! De mensen waar je komt, vinden het fijn als jij er bent en van betekenis kunt zijn voor ze. Onze bewoners hebben verschillende ziektebeelden variërend van lichamelijke klachten tot dementie, daarom is het essentieel dat je sociaal bent en je jezelf kunt inleven in de ander.

Direct reageren!

Bel of app met Indy via of Roos via . Of stuur een e-mail naar .


Zorgstroom.nl

Functie:vakantiewerk
Startdatum:25-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Vakantiewerk Zorgstroom 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures