Vacature Vergunningverlener APV

Vergunningverlener APV in Middelburg

Over de functie

Als vergunningverlener ben je sterk verbonden met de ontwikkelingen binnen het Ruimtelijke Domein. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van vergunningaanvragen en de afhandeling van ontvangen en ingediende meldingen. Zo beoordeel je aanvragen en toets je deze aan de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast adviseer je inhoudelijk op ingediende verzoeken en geef je voorlichting aan burgers en bedrijven over procedures en vergunningaanvragen. Vanuit je specialisatie denk je breder dan je eigen vakgebied en weet je ook contacten te leggen met andere collega’s. Uiteraard vind je het leuk om je kennis over relevante wet- en regelgeving actueel te houden en wil je hier opfriscursussen voor volgen.

Functie eisen

Dit vragen wij van jou als Vergunningverlener:

 • Ervaring als vergunningverlener bij een gemeente of overheidsinstantie;
 • Kennis van en affiniteit met APV & Bijzondere wetten;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Dit biedt Maandag® jou:

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®. En vanuit deze prettige positie de mogelijkheid om verschillende opdrachten aan te nemen;
 • Schaal 7-9 conform gemeente CAO, max. €5.281,- op basis van 40 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 6,75%;
 • Hybride werken en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
 • Ook mogelijk op ZZP-basis.

Over het bedrijf

Bij Maandag® kan elk jaar er anders uit zien: korte opdrachten, langdurige projecten en detavast constructies. Binnen ons netwerk aan gemeenten en overheidsinstanties zit er voor jou als vergunningverlener zeker een passende plek bij waar jij je specialisme kan toepassen. En dit alles met de zekerheid van een (vast) dienstverband bij Maandag®. Voor vragen over de vacature kan je bellen naar 0651185563 of mailen naar franklin.vananrooij@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Vergunningverlener APV die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Ambtenaren: vergunningen
Startdatum:18-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2962 – 5281
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via franklin.vananrooij@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Vergunningverlener APV Maandag 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures