Vacature Verkoopstyliste

Verkoopstyliste in Middelburg

Verkoopstyliste -Middelburg

Locatie: Middelburg

Hendrik Jan

Hoe mij te bereiken:
Telefoon :

Anna van Toor gelooft in (h)echte vriendschappen en streeft naar een wereld vol vrouwen die in zichzelf geloven en elkaar kracht geven. Al honderd jaar lang stimuleren wij moderne vrouwen zich de beste versie van zichzelf te voelen. Stralend, sterk, verleidelijk en stijlvol. Hiervoor maken en selecteren we mode die ieders unieke karakter perfect laat uitkomen.

Voor onze winkel in Middelburg zijn wij op zoek naar een ervaren:

Verkoopstyliste (uren in overleg)
Als Verkoopstyliste maak je deel uit van ons verkoopteam.
Je hebt passie voor mode en vindt het leuk om klanten te adviseren bij hun aankoop. Je kunt goed inspelen op de wensen van de klant en hebt oog voor een goede pasvorm en 'the total look'. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de mode en je hebt uitstekende materiaalkennis.
Als Stijlcoach beschik je minimaal over MBO werk- en denk niveau, gecombineerd met aantoonbare werkervaring bij voorkeur in de modebranche.
• Representatief
• Klantgericht
• Sociaal & communicatief
• Team player
Wij bieden je een prettige werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Deel jij onze passie voor mode en vind jij het leuk om samen met je collega's een inspirerende winkel omgeving te creëren? Solliciteer dan direct of neem contact op met Dhr. via [email protected]Functie:verkoopstylist
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anna van Toor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Verkoopstyliste Anna van Toor 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures