Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Middelburg

Kruimelpad

  1. Home /
  2. Vrijwilligers

Waarom vrijwilliger worden in De Spot?

Zonder vrijwilligers geen poppodium De Spot! Met grote inzet en toewijding zorgt ons toffe vrijwilligersteam er bij elk evenement weer voor dat alles goed verloopt en dat de sfeer goed is. Vanaf de opbouw (techniek, koken, gastheerschap) tot aan showtime (kaartverkoop, bar,
fotografie, social media) draagt ieder zijn steentje bij aan een mooi optreden. Iets voor jou?

De vrijwilligersclub is een vast, divers en hecht team. Inmiddels bestaande uit zo'n 60 vrijwilligers.

Een vaste kern en een deel dat ons tijdelijk bijstaat, zoals studenten van de UCR en de HZ en stagiaires

Wij vinden het onze taak om een sociale, veilige en leerzame plek te creëren en nemen daar een grote rol in. Want in tijden van verregaande digitalisering is elkaar fysiek ontmoeten meer dan ooit belangrijk. Wie of wat je ook bent.

Leer superveel en ontmoet nieuwe mensen. We organiseren regelmatig leuke activiteiten. Denk de jaarlijkse BBQ, interessante bijeenkomsten en gezellige borrels.

Iets voor jou?

Daarnaast bieden wij als podium een waardevolle werkervaringsplek aan vrijwilligers en stagiairs die een studie binnen evenementenorganisatie, communicatie en podiumtechniek ambiëren. Als poppodium zijn wij een populaire plek om je eerste praktijkstappen te zetten. Elke stap in het proces van boeking tot show biedt een mogelijkheid tot talentontwikkeling.

Dit doen we actief. Wat wil en kun jij bijdragen, wat wil je leren'? Je mag aan de knoppen zitten en zelf ook het podium op: de
drempel is laag, de mogelijkheden groot.

De Spot kan niet zonder vrijwilligers. Zin om ons te helpen? Wij zoeken nieuwe vrijwilligers!

Momenteel werken er circa 60 vrijwilligers in De Spot. Ze werken achter de bar en kassa, in licht en geluid, in de PR en in de keuken. De Spot is een goede plek om ervaring op te doen, sociale contacten op te bouwen, of gewoon om elke maand twee avonden te werken in een gezellige sfeer met mooie muziek.Functie:vrijwilligers
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Middelburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Vrijwilligers Stichting Welzijn Middelburg 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures