Vacature Zorgverlener Digitaal

Zorgverlener Digitaal in Vlissingen

ZRTI betrekt patiënt en zorgverlener digitaal met nieuw patiëntdossier

Digitale uitwisseling van patiëntgegevens met andere zorgverleners, efficiënter werken én een persoonlijke omgeving waar patiënten veilig hun gegevens kunnen bekijken. Dat is wat ons nieuwe Elektronisch Patiëntdossier (EPD) HiX mogelijk maakt. Een toekomstbestendig EPD wat bijdraagt aan nóg betere patiëntzorg.

De overgang naar HiX, van leverancier ChipSoft, stelt ons in staat om informatie efficiënter te delen met andere zorgverleners en een nog betere kwaliteit van patiëntzorg te leveren. Onder andere door de gestandaardiseerde dossierinhoud en betere registratiemogelijkheden die HiX biedt. We zijn trots dat we na een jaar van voorbereidingen een nieuwe mijlpaal bereikt hebben en HiX daadwerkelijk in gebruik nemen. We zijn het eerste radiotherapeutisch instituut wat op volledige digitale gegevensuitwisseling overgaat.

Digitale gegevensuitwisseling
HiX faciliteert dus niet alleen de communicatie tussen patiënten en zorgverleners, maar verbetert ook de samenwerking met andere zorgverleners. Zo zijn het Adrz, ZorgSaam, Bravis en het van Weel-Bethesda ziekenhuis warme samenwerkingspartners. De naadloze digitale gegevensuitwisseling zorgt ervoor dat alle betrokken zorgprofessionals op de hoogte zijn van het zorgtraject van onze patiënten en we daarin nauw samenwerken. We kijken ernaar uit om onze patiënten en samenwerkende zorgverleners te verwelkomen in deze nieuwe fase van digitale zorg. Samen streven naar betere toegang tot gegevens, betere communicatie en uiteindelijk nog betere patiëntzorg.

Patiëntportaal Mijn ZRTI
Mijn ZRTI is het patiëntportaal voor onze patiënten. Een persoonlijke, online omgeving waar patiënten veilig hun gegevens kunnen bekijken. Zoals persoonlijke gegevens, afspraken en verslaglegging. We geloven dat Mijn ZRTI de betrokkenheid van onze patiënten vergroot en hen in staat stelt om actief deel te nemen aan hun zorgtraject.Functie:zorgverlener digitaal
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Zorgverlener Digitaal Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures