Vacature Bestuurslid Activiteiten

Bestuurslid Activiteiten in Middelburg

Bestuurslid activiteiten

Als bestuurslid ondersteun en begeleid je vrijwilligers bij hun Zonnebloemwerk in de gemeenten Middelburg en Veere.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al bijna 75 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En wij zetten alles op alles om mensen met een handicap onvergetelijke momenten te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.

Onze vrijwilligers verzorgen bij en met de mensen thuisbezoeken, een wandeling, een bezoekje aan een museum, naar de film of gewoon even samen naar de markt of naar de bakker. We organiseren ook wijkbijeenkomsten, een jaarlijkse boottocht, bingomiddagen, uitstapjes, etc. De afdeling verzorgt dit met ruim 50 vrijwilligers voor ongeveer 250 gasten.

Zin om ons enthousiaste bestuursteam te versterken?

Samen met collega-bestuurders werk je aan het geven van richting aan de koers van de vereniging en de afdeling. Je draagt bij aan beleidsvorming en bewaakt de voortgang hierin. Je geeft ruimte aan de kwaliteiten van de vrijwilligers en je stimuleert hen. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemens.

Het bestuur vergadert 5 keer per jaar en ca. 2 weken na deze vergadering is er een algemene ledenvergadering met alle vrijwilligers.

Taakomschrijving

  • Coördineert met de activiteitencommissie de activiteiten voor de gasten
  • Ondersteunt met de commissieleden de vrijwilligers bij de uitvoering van activiteiten

Gewenste eigenschappen

  • Goed in een team kunnen werken.
  • Communicatief vaardig.
  • Goed kunnen luisteren.
  • Initiatiefrijk.

Werkdagen en -tijden

Zelf in te delen.Functie:bestuurslid activiteiten
Startdatum:13-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Zonnebloem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Bestuurslid Activiteiten De Zonnebloem 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures