Vacature Coördinator WMO en Jeugd

Coördinator WMO en Jeugd in Vlissingen

Contrast verhogen

Tekst vergroten

 • Logo Gemeente Vlissingen

 • Bewoner
  • Aanvragen en regelen
  • Toekomstvisie 2040
  • Stedenband Ambon
  • Officiële bekendmakingen
 1. Coördinator Wmo en Jeugd 1 fte (32 -36 uur per week)

Werkuren:
Sluitingsdatum: woensdag 5 juni 2024
Opleidingsniveau: HBO

Geen brug is jou te ver. In de rol van coördinator ben je een natuurlijke leider die medewerkers mee weet te krijgen in de ontwikkelingen die we als team Wmo en Jeugd doormaken.

Dit ga je doen
Je bent verantwoordelijk van het (deel)teamplan dat je opstelt met je team om dit samen met je medewerkers te realiseren en je coacht je medewerkers daarop. Je kunt snel schakelen tussen onderwerpen en tussen operationeel en tactisch niveau. Je hebt ervaring en kennis over het verbeteren van werkprocessen. Hierin werk je nauw samen met de kwaliteitsadviseur en de procesregisseur.

Het stimuleren van een goede samenwerking staat bij jou voorop. En als een samenwerking toch niet voor het gewenste resultaat zorgt of stilstaat, weet je precies wie je aan tafel moet krijgen om daar verandering in te brengen.

Als coördinator stuur je meerdere teams aan. We kennen verschillende teams binnen de afdeling. We hebben een team jeugd, Wmo, screening, inburgering, een adviesteam en een regieteam. Op dit moment zoeken we voor Wmo en het screenteam een coördinator. De coördinatoren hebben diverse HR-taken (o.a. planningsgesprekken, werkbegeleiding en coaching van medewerkers). Je deelt de HR-taken met de teamleider. Je adviseert de teamleider over ontwikkeling van medewerkers en je team. En vervolgens ga je aan de slag met die teamontwikkeling. Als coördinator zorg je voor de werkverdeling en hou je je teamdoel, prestaties en kwaliteitsborging scherp in de gaten. Gezien de aard van de werkzaamheden hechten we eraan dat je goed zichtbaar bent voor je collega's en daarom ook het grootste deel van je tijd op kantoor aanwezig bent.

Dit neem je mee

 • Je hebt minimaal HBO niveau. Als dat op het gebied in het sociaal domein is dan is dat een dikke plus.
 • Je hebt bij voorkeur leidinggevende en sturende ervaring in een team met HBO-professionals.
 • Je bent in staat om richting en sturing te geven aan betrokken professionals, en zorgt dat er samenwerking tot stand komt en tijdig wordt overlegd.
 • Je bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en denkt 'out of the box'.
 • Je herkent je in de Vlissingse karaktereigenschappen no nonsense, creatief en ongepolijst.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 0,8 - 1 fte, dit is 32-36 uur per week
 • Een indicatief salaris van maximaal € 5621,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (indicatieve functieschaal 10A, salaristabel per 1 januari 2024). De functie moet nog gewaardeerd worden in de zomer van 2024.
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. Als coördinator ben je het grootste deel van je werktijd fysiek aanwezig, maar thuiswerken kan soms wel.

Solliciteer
Geef je carrière een Vlissings karakter en solliciteer vóór donderdag 6 juni 2024 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Astrid Marchand, Teamleider WMO en Jeugd (telefoonnummer ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met , (telefoonnummer ).Functie:coördinator wmo & jeugd
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5621 – 5621
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Coördinator WMO en Jeugd Gemeente Vlissingen 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures