Vacature Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) in Middelburg

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Wil je jezelf als gediplomeerd verzorgende specialiseren als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)? Dan is deze opleiding mogelijk iets voor jou! In deze opleiding ga je jezelf verdiepen in de complexe veranderende zorg, waarin de rol van familie, mantelzorg en vrijwilliger steeds belangrijker wordt. Je leert de benodigde vaardigheden en tools om deze veranderende en steeds complexer wordende zorg te kunnen coördineren.

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland.
3

Je werkt tijdens de opleiding met een digitaal portfolio, waarin je je voortgang en ontwikkeling vastlegt.

Doel van de opleiding

Na het volgen van de opleiding ben je in staat om bij een snel stijgende complexiteit van zorg deskundig en met kennis van zaken de wensen en behoeften van de cliënt te vertalen naar de zorg, en om de zorg te kunnen coördineren.

Je kunt worden toegelaten als je in het bezit bent van het diploma Verzorgende niveau 3, het diploma Verpleegkundige niveau 4, of een vergelijkbaar diploma in de zorg. Het is een pré als je al minimaal een jaar werkervaring hebt.

Je ontvangt het landelijke CZO diploma EVV. Voorwaarde hiervoor is een goedgekeurd portfolio, een voldoende BPV beoordeling en een aanwezigheid van minimaal 90%.

Er zijn in totaal 10 scholingsdagen en 3 intervisiebijeenkomsten, gespreid over een periode van ongeveer van 6- 8 maanden. Daarnaast is er een studiebelasting van ongeveer 70 uur.

De kosten voor een open inschrijving zijn € 2.200 per persoon. Inclusief lesmateriaal en diploma Ook een incompany traject is mogelijk. Wij maken graag een offerte voor u.

De EVV opleiding van september 2023 wordt gegeven in Goes. Scalda , Bessestraat 4.

Je kunt deze opleiding alleen volgen als je minimaal 16 uur per week werkzaam bent in een zorginstelling met een SBB erkenning.

Maximaal aantal inschrijvingen per groep is 16.

Helix Training is een door de VVT erkend opleidingsinstituut zie www.vvtopleidingen.nlFunctie:verantwoordelijk verzorgende evv
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) Scalda 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures