Vacature Flex Assistent Begeleider

Flex Assistent Begeleider in Middelburg

Flex assistent begeleider Regio Zeeland

Voor diverse locaties in regio Zeeland zoeken wij een assistent begeleider 4 tot 8 uur


Wil jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Werk dat makkelijk te combineren is met je privé? Reageer dan snel want wij zoeken jou!
Flexibele assistent begeleiders zijn begeleiders die werken met dezelfde voorwaarden als assistent begeleiders die op een vaste locatie werken, maar net met een andere twist! Je bent op meerdere locaties inzetbaar, geen dag is hetzelfde, de doelgroep is divers, je ontwikkelt jezelf en brengt al je ervaring mee naar de locaties waar je gaat werken. We bespreken welke locaties er zijn in jouw omgeving (ongeveer 25 km rond je woonplaats), zo hebben wij o.a. locaties in Terneuzen, Zoutelande, Middelburg, Goes, Heinkenszand, Oost-Souburg.
Je werkt vaak zelfstandig, maar je zult je vaste collega's ook regelmatig spreken. Ben je een ervaren assistent begeleider? Dan biedt het werken op verschillende locaties de kans om jouw expertise te delen met verschillende teams. Werk je pas kort in de gehandicaptenzorg, dan kun je bij ons ontdekken welke werkzaamheden en doelgroep het beste bij je past.
Wij hebben in de regio bewoners met diverse zorgvragen. Naast de verstandelijke beperking kan bijkomende problematiek zoals psychiatrische vraagstukken en/of problemen in de sociaal emotionele context ook voorkomen. Ook kan het voorkomen dat er voorbehouden handelingen uitgevoerd moeten worden en het verzorgen van ADL, dit verschilt per locatie. Wij kijken samen met jou wat hierin jou mogelijkheden zijn. Ons streven is de cliënt een goed leven midden in de samenleving te bieden. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen. Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt ondersteuning in de (soms) complexe hulpvraag. Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. De cliënten hebben meestal dagbesteding en/of werk, of hebben interne dagbesteding.
De functie die wij aanbieden is uitdagend en vraagt een assistent begeleider die van afwisseling houdt, flexibel en enthousiast is. Je werkt in een team, maar ook veel zelfstandig dus is communicatie, flexibiliteit, eenduidigheid en afstemming met je collegae erg belangrijk.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft haar eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.

 • Je hebt passie voor de zorg en affiniteit met het begeleiding van cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
 • Je hebt humor en bent ondernemend.
 • Je kunt zelfstandig werken en gaat een uitdaging niet uit de weg.
 • Je doet nieuwe ervaringen op

Over jou
Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen en denkt in mogelijkheden.
Je werkt in een team, zelfstandig of onder begeleiding van een ervaren begeleider. Dit vraagt van jou een goede communicatie, flexibiliteit, eenduidigheid en afstemming met je collega's.
Anderen omschrijven jou als een positief en stabiel persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega's.
Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekenddienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.
Je hebt:

 • je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding niveau 2, 3 of 4 op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking;
 • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:

 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2093,- en maximaal €2911,- (FWG 25) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 25 december . Het vacaturenummer is 4179.
Bel dan met Dagmar Boleij, Recruiter, op telefoonnummer .

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Flex assistent begeleider Regio Zeeland

Adres

Buitenruststraat, 4, 4337 EH, Middelburg


Uren in overleg, < 8 uren

mbo niveau 2, mbo niveau 4, hbo, mbo niveau 3

FWG 25 (min € 2093,- en max € 2911,-)

Sluitingsdatum 25 december 2023

Vacaturenummer: 4179
Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:flex assistent begeleider
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 2911
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Flex Assistent Begeleider Philadelphia Zorg 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures