Vacature Frontoffice Medewerker

Frontoffice Medewerker in Koudekerke

Frontoffice medewerker

2 Frontoffice medewerkers (24 uur & 32 uur)

Standplaats: Koudekerke

Welcome in ons team! Wegens groei hebben wij plaats voor twee nieuwe frontoffice medewerkers.

Wie zijn wij?

Wij zijn Welcome in. Wij laten onze gasten zich welkom voelen in een van de vele gebieden waar we de verhuur van vakantiehuisjes regelen. Je welkom voelen is niet afhankelijk van een locatie, maar van de unieke huisjes en de verregaande service die wij bieden. En daar waar het nog beter kan? Daar gaan we het beter maken. Welcome in… a holiday home to remember!

Wie ben jij?

Jij bent een duizendpoot die zich niet snel gek laat maken. Je bent flexibel, hulpvaardig, sociaal en proactief. Bovendien straal je enthousiasme uit. Gastvrij zijn is voor jou vanzelfsprekend. Dat het in de toeristische sector soms hollen of stilstaan is, vind jij een mooie uitdaging. Je hebt een mbo-opleiding, bij voorkeur in toerisme. Heb je ook toerisme-ervaring? Daar worden wij éxtra blij van. Verder heb je je rijbewijs B en beheers je Nederlands en bij voorkeur ook Duits en Engels.

Wat ga je doen?

Je staat onze gasten en touroperators telefonisch, per e-mail en via chat te woord. Je zorgt voor een vlekkeloze in- en uitcheck, maakt boekingen, past facturen aan, beantwoordt vragen en lost eventuele problemen op. Eens in de vijf weken heb je nooddienst. Je bent dan een week buiten openingstijden telefonisch bereikbaar.

Waar ga je werken?

We beloven je een toegewijd team dat vol enthousiasme alle uitdagingen van de dag aanpakt. We hebben locaties in Koudekerke, Renesse, Groede en Winterberg. Jouw standplaats zal Koudekerke zijn.

Wanneer werk je?

Je bent ten minste op maandag, vrijdag en eens in de vijf weken op zaterdag beschikbaar. We spreken vaste werkdagen af maar we vragen je in vakanties ook op andere dagen te (kunnen) werken. Eens in de vier weken werk je op vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur. We overleggen graag met jou hoeveel uren je kunt werken.

Wat bieden wij?

  • Een collegiale, informele werksfeer met veel borrels en bedrijfsuitjes!
  • Salaris conform schaal 6.3 van de CAO Recreatie
  • 8% vakantietoeslag
  • 25 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband van 38 uur)
  • Vergoeding nooddienst van € 100,- netto per week bij bereikbaarheidsdienst (wanneer je gebeld wordt krijg je de extra gewerkte uren vergoed in tijd voor tijd)

Is dit jouw baan?

Wacht dan niet langer want we ontmoeten je graag! Stuur je CV z.s.m. naar , : . Voor vragen kun je Diana ook bellen: .


Contact

+31 (0)118 236060
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 17:00 uur
(op vrijdag tot 20:00 uur)

Vragen via de e-mail worden binnen 24 uur beantwoord.Functie:medewerker frontoffice
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Welcome in Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Frontoffice Medewerker Welcome in Group 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures