Vacature intercedent

intercedent in Middelburg

Functieomschrijving

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Eén ding is zeker: als intercedent bij Randstad in Middelburg verloopt geen dag hetzelfde! In de rol van intercedent word je elke dag uitgedaagd om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf, de klant en onze talenten te halen.

ondernemen!

Iedere dag opnieuw breng jij klant en kandidaat samen. Dankbaar werk dus! Met het team heb je focus op het gebied in en rondom Middelburg. Hier liggen nog kansen genoeg. Met een aantal potentiële klanten zijn we al in gesprek, maar voor jou ligt de duidelijke opdracht om nieuwe klanten te benaderen en hier aan tafel te komen. Is dat gelukt? Dan ga je in gesprek over hoe Randstad van toegevoegde waarde kan zijn. Voor de ene organisatie is dat “simpelweg” het invullen van een of meerdere vacatures, bij de ander denk je actief mee in bijvoorbeeld strategische personeelsplanning. 

maak de match

Aan klanten alleen heb je natuurlijk niet genoeg. Om een match te kunnen maken, heb je ook de juiste kandidaten nodig. Je bent continue op zoek naar kandidaten om te bemiddelen naar een nieuwe baan. Dit doe je door te netwerken, het online benaderen van kandidaten en natuurlijk het voeren van intakegesprekken. Heb je de match tot stand gebracht, dan stel je de contracten op en blijf je als werkgever betrokken.

 

aan afwisseling geen gebrek

Het leuke van dit gebied is dat je te maken krijgt met verschillende soorten klanten en kandidaten. Denk dan aan productiefuncties maar ook bijvoorbeeld aan verschillende administratieve functies. Dit maakt de gesprekken die je voert lekker afwisselend.

Naast het contact dat je hebt met de sollicitanten en klanten, is er ook veel aandacht voor de begeleiding van jouw talenten. Jij ondersteunt hen in hun loopbaan en helpt bij praktische en persoonlijke vraagstukken. In de rol van intercedent ontkom je ook niet aan het doen van administratie. Zo ben je bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Op deze manier krijgt iedereen netjes én op tijd betaald. 

waar en met wie kom je te werken?

In Middelburg bevindt zich een klein maar fijn kantoor. Samen met jouw collega runnen jullie je eigen Randstad ‘winkeltje’. Samen vier je de successen, en baal je wanneer het even tegen zit. Maar tijd om lang te treuren is er niet. In deze dynamische branche is het glas altijd half vol. Komen jullie er samen even niet uit? Manager Ilse staat altijd voor je klaar. Zij blijft daarnaast graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij de klanten maar zeker ook van jou persoonlijk.

 

wie ben jij?
 • Je bent gedreven, commercieel ingesteld en niet bang om de telefoon te pakken of om in de auto te stappen voor een klantbezoek;

 • Je bent stressbestendig; loopt een dag anders dag gepland prima dan gaan we dat regelen;

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • Je bent woonachtig in omgeving Middelburg;

 • Je bent een netwerker en oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie je werkt;

 • Je bent te omschrijven als assertief, iemand met lef en overtuigingskracht;

 • Je bent een creatieve ondernemer en je bent niet bang om te leren van je fouten;

 • Vanwege het werkgebied is een rijbewijs en eigen vervoer nodig om de functie goed uit te kunnen voeren. 

?

wat bieden wij jou? 
 • Een bruto maandinkomen tussen €2500 - €2800 afhankelijk van werkervaring.

 • een benefit budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage) te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een fietsplan;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen.

 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek.

 • Een interessante bonus én aandelenregeling.

 • Focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

ontwikkel je talent bij team randstad

Werken bij Randstad staat gelijk aan werken aan jezelf. Als startende intercedent begin je direct met de onboarding. Als er een potential in jou schuilt, krijg je de kans om deel te nemen aan het Randstad Potential Traject. Laat je daar je kwaliteiten zien, dan is jouw volgende carrièrestap snel gemaakt. Bij Randstad sta jij zelf aan het roer van je eigen loopbaan maar wij geven je de begeleiding en de ruimte om je te ontwikkelen en je talent te ontdekken. Zodat jij alles uit jezelf kunt halen!

sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden over de functie van intercedent bij Randstad? Neem dan vooral contact met mij op via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 0620771505. In het proces combineren we snelheid met kwaliteit. Hierdoor is snel duidelijk of dit de plek én organisatie is die bij je past.

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2800
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad Nederland via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. intercedent Randstad Nederland 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures