Vacature Recruiter

Recruiter in Middelburg

Beschrijving

De beste match betekent #werkplezier voor zowel onze talenten als onze klanten. Als Recruiter bij Tempo-Team werk je zowel vanuit het talent als vanuit de klantvraag. En zoek & vind je die beste match voor allebei. Wel zo afwisselend!

Voor onze klanten in de regio Middelburg, ga jij op zoek naar de beste kandidaat. Daarnaast ben je samen met de recruiters hun specialist op het gebied van werving & selectie. Goed kunnen luisteren, een dubbele portie mensenkennis en een stevige babbel. Dat heb je absoluut nodig in deze baan. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten én de talenten  en het is aan jou om de wensen van beide partijen bij elkaar te brengen en de beste matches te maken. Daarbij wissel je steeds van pet: je bent recruiter, relatiebeheerder, accountmanager én steun en toeverlaat van de talenten. In eerste instantie ga je je in deze rol meer focussen op het recruitment stuk, maar na een tijdje ga je de rol van allround recruiter steeds meer oppakken. 

Zo ziet jouw rol als Recruiter eruit;

Jouw primaire taak is het invullen van de vacatures bij onze klanten. Dat gaat er vaak dynamisch aan toe. Maar juist dan ben jij in je element en schakel je soepel tussen je taken en prio’s. Zo bespreek je de vragen en vacatures met HR-managers, ga je binnen en buiten je netwerk proactief op zoek naar talenten, voer je intakegesprekken en stel je kandidaten voor aan de klant. Klikt het? Dan zorg jij ook voor contracten en inwerktrajecten. Maar je spart ook op strategisch niveau met de klant. Bijvoorbeeld als het gaat over ontwikkelingen in de markt en de verwachtingen voor de komende maanden. En wat is daarin de rol van Tempo-Team?

Als Recruiter …
 • schrijf je wervende vacatureteksten, die je online zet en ga je vol energie aan de slag om de juiste talenten te vinden voor de vacatures van jouw klanten.

 • ben je een betrokken werkgever voor je flexwerkers. Je begeleidt ze en voert evaluatiegesprekken.

 • ben je doortastend en steeds gefocust op het resultaat. Jij gaat recht op je doel af om de targets te halen.

 • ga je vol overgave en met een commerciële blik voor een succesvolle samenwerking met de klant.

 • weet je wat er bij de klant speelt waardoor je proactief, snel en precies op het goede moment de juiste kandidaten voordraagt.

 • krijg je de kans om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma.

 

Met wie werk je samen?

Je werkt dagelijks samen met jouw 2 zeer ervaren senior intercedenten (Joachim & Lieke) en jouw manager Phebe. Jullie werken vanuit onze vestiging in het mooie historische Middelburg. Er wordt hard gewerkt, veel lol gemaakt en resultaten worden gevierd. We zijn ook eerlijk tegen elkaar in feedback, want dan kom je samen verder. Maar wij werken vooral met elkaar, hebben dingen voor elkaar over en stellen team prioriteiten. Er zijn regelmatig teamuitjes en iedere vrijdagmiddag is er een borrel met de afdeling waarmee de week wordt afgesloten.

Dit heb jij in huis als recruiter;
 • Koppie koppie! Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding, maar minimaal mbo4.

 • Omdat je je in eerste instantie focust op recruitment-taken weet jij goede, wervende vacatureteksten te schrijven en de juiste mensen te vinden voor de vacatures van jouw klanten. 

 • Jij staat stevig in je schoenen en weet tegengas te geven wanneer het nodig is!

 • Je bent graag in contact met mensen. Je kan goed luisteren en je inleven, waardoor je precies weet hoe je jouw klanten, kandidaten en collega’s het beste helpt. 

 • Loopt je dag helemaal anders? Geen probleem. Je bent flexibel en schiet niet snel in de stress. Even prioriteren, schuiven en opgelost. Hoppa!

 

Waarom Tempo-Team? 
 

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.

Hoe wij te omschrijven zijn? Als een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!

 

Voor wat hoort wat;

Binnen onze organisatie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met je manager Phebe, ben je hier actief over in gesprek, waardoor je mooie stappen kan zetten. Naast dat we jou actief ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, kan je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket verwachten: 

 • Een salaris tussen de €2500 en € 2800 bruto per maand met de mogelijkheid om binnen een jaar een stap te maken;

 • Een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport of een fiets;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • Een interessante bonus en aandelenregeling;

 • Focus op jouw groei en ontwikkeling. Wij bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

 Ben jij onze nieuwe collega? 

Zie jij jezelf al aan het werk als recruiter bij Tempo-Team? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Mail of bel Marcus Oosterlee, onze Talent Acquisition Specialist op 06-20771505 of via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:recruiter
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Recruiter Tempo-Team 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures