Vacature Junior Bouwkundige

Junior Bouwkundige in Middelburg

Junior bouwkundige

Vestiging
Middelburg


Richting
Architectuur en Bouw


Toon lef voor een mooiere wereld

"Ter uitbreiding van mijn team in Middelburg zoek ik een junior bouwkundige, die samen met de collega's wil meewerken aan de samenlevingen en steden van de toekomst. Wil jij met jou bouwkundige kennis meebouwen aan de mooiste projecten die ons land duurzaam leefbaar houdt? Dan maak ik graag kennis met je!

"

- Michel van Aert - teammanager Bouw & Consultancy

We bouwen door aan onze business unit Bouw en zijn op zoek naar een junior bouwkundige voor het team Engineering & consultancy in Middelburg. Wij begeleiden jaarlijks tal van uitdagende en aansprekende projecten, van initiatief tot realisatie en nazorg. Onze klanten zijn onder meer de industrie (energie, high voltage, drinkwater, chemie, food, pharma), aannemers, ontwikkelaars en (semi)overheden. Vanwege de internationale en multidisciplinaire organisatie van Sweco wordt er nauw samengewerkt met andere afdelingen en externe partners in de bouw. De focus van onze projecten ligt op duurzaamheid en circulariteit.

Als junior bouwkundige word je opgeleid tot specialist die de vertaling van klantwens naar een succesvol afgerond project kan maken. Hiervoor ben je betrokken in verschillende projectfasen, vanaf concept tot en met oplevering. Van schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties maak je technische ontwerpen ten behoeve van aanbesteding of uitvoering. Tot slot bouwen we ook graag aan onze collega's. Groeien binnen ons bedrijf wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Daarmee is er veel ruimte om je persoonlijke ambitie waar te maken.

Dit is wat jij meebrengt

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding met een achtergrond in Bouwkunde
 • Ambiteus
 • Ondernemend, resultaatgericht en samenwerkingsgericht;
 • Creatief, communicatief en sociaal vaardig;
 • Zelfstandig, maar je kan ook in een team werken.

Dit is wat je van ons kunt verwachten

 • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
 • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
 • Een hecht team met de beste mensen
 • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Om te beginnen ontvang je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Daarnaast bieden we een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En heb je binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket de keuze om te kiezen op welke manier jij reist. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika's op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button 'solliciteer'. We kijken uit naar je cv en motivatie!
Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Michel van Aert, teammanager via of . Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan via of .

 • Over Sweco

Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving. Sweco is Europa's grootste architecten- en ingenieursadviesbureau, met een omzet van circa 2,2 miljard euro en genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com .Functie:bouwkundige
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sweco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Junior Bouwkundige Sweco 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures