Vacature Leerkrachten Vervanging

Leerkrachten Vervanging in Middelburg

Leerkrachten vervanging

Meerdere locaties

Het bestuur van Archipel Scholen zoekt regelmatig leerkrachten in de vervangingspool!

Als vervanger word je altijd met open armen ontvangen en is iedereen altijd blij met jou! Jij bent immers de persoon die er voor kan zorgen dat een hele klas kinderen niet thuis hoeft te zitten, maar gewoon lekker naar school kan om hun vriendjes te zien en te blijven leren en ontwikkelen.

Je werkzaamheden

Je primaire taak is het vervangen van afwezige collega's op wisselende scholen binnen Archipel Scholen. Soms sta je een week lang elke dag op een andere school, in een andere wijk, of een ander dorp, voor een korte vervanging van één van de leerkrachten. Soms word je ook weken of maanden achtereen op de zelfde school ingezet, voor een langdurige vervanging.

Je bent daarom flexibel en past je makkelijk aan. De vervangingen worden geregeld via het bestuurskantoor.

In dienst van Archipel Scholen

Archipel Scholen verzorgt het openbaar basisonderwijs voor ruim 2.600 leerlingen op 18 scholen in de Zeeuwse gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere. Archipelscholen verschillen veel in type onderwijs, organisatie en grootte, zodat er voor elke leerling wel een passende school is.

Als A-pooler kom je in dienst van Archipel Scholen. Je kunt zelf aangeven in welke groepen of bouwen je zou willen werken. Ook geef je aan waar je op basis van je vervoersmogelijkheden wel of niet kunt vervangen.

Als leerkracht in de A-pool word je voor een bepaald afgesproken aantal uren (in overleg) in dienst genomen. Dit betekent dat je elke maand verzekerd bent van een vast salaris. In eerste instantie word je als invaller ingezet binnen Archipel Scholen. Het kan zijn dat je na verloop van tijd doorgroeit naar een aanstelling op één van onze scholen.

Wat vragen we van jou als nieuwe collega?

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan …… - ben je verantwoordelijk, zelfstandig en representatief; - heb je plezier in het werken met kinderen van diverse leeftijden en achtergronden; - ben je flexibel, communicatief vaardig en kun je goed samenwerken; - kun je kinderen inspireren en uitdagen; - heb je humor en optimisme als eigenschappen; - werk je vanuit de kernwaarden van Archipel Scholen; - ben je natuurlijk in het bezit van relevante diploma's.Functie:vervanging
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Archipel Scholen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Leerkrachten Vervanging Archipel Scholen 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures