Vacature Office Manager

Office Manager in Middelburg

een Office Manager (18 uur per week)

Wij zoeken een stevig, goed georganiseerde en stressbestendige persoon die ervoor zorgt dat al deze processen vlekkeloos verlopen.

Je faciliteert een goedlopende bedrijfsvoering. Je weet altijd wat de next step is en weet vragen en issues op te vangen en pro-actief een vervolg te geven. Je zorgt voor structuur. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse orde op het kantoor en zorgt ervoor dat het hele team (directie en vrijwilligers) zijn taak kan uitvoeren. Je kunt goed zelfstandig werken.

Je hebt aantoonbare financiële, boekhoudkundige, organisatorische en administratieve ervaring. Je voelt je helemaal thuis in office programma's. Je kunt goed samenwerken. Je bent behulpzaam en assertief. Je bent klantvriendelijk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal. Sterke sociale vaardigheden zijn van belang. Je staat open voor vernieuwing. Je bent representatief en kunt de bij afwezigheid vervangen op (netwerk)bijeenkomsten.

Je werkt accuraat en gestructureerd en je zorgt dat je overzicht houdt in een omgeving met veel ad-hoc werkzaamheden.

Cinema Middelburg biedt:

Salaris in overleg o.b.v. kennis en ervaring (op basis van CAO Bioscoopbedrijf)

Gratis filmbezoek

Startdatum: half januari 2024

Ben je enthousiast geworden en heb je zin in deze uitdagende baan? We streven ernaar om een selectie te maken in week 44 en 2 rondes gesprekken te voeren vanaf week 45. Neem contact op met () via voor nadere vragen.Functie:office manager
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Cinema Middelburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Office Manager Stichting Cinema Middelburg 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures