Vacature Administratief medewerker

Administratief medewerker in Middelburg

*Nederlands sprekend en woonachtig in Nederland*

Leuke administratieve baan waar je per direct aan de slag kan. Goed salaris, leuke collega's en goede training. Klinkt top toch? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • €13,27 + reiskosten- en thuiswerkvergoeding
  • Op kantoor in Middelburg en thuis
  • Uitzicht op een vast contract
  • 24-32 uur per week
Wie ben jij

Jij bent iemand die blij wordt van administratie. Geen repeterend werk maar echt end-to-end werk. Casussen oppakken, zaken uitpluizen, opvolgend contact oppakken. Klinkt voor jou als muziek in de oren natuurlijk. Je gaat hybride aan de slag, dus gedeeltelijk op kantoor in Middelburg en gedeeltelijk thuis. Je bent op korte termijn beschikbaar waarbij per direct starten ook mogelijk is. Je bent een positief ingesteld blij ei die zelfstandig te werk kan gaan. Maar... je haalt ook energie uit teamwork want het samenwerken met de collega's bij Delta Fiber Nederland maken het werk nog leuker!

  • Administratief goed onderlegd en kennis van Ms office
  • Goede communicatieve vaardigheden, want telefonisch klantcontact maakt ook deel uit van je werk
  • Per direct, 24 tot 32 uur per week beschikbaar
Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag binnen de afdeling Contracts en Mobiel, die samen de Back Office vormen van DELTA Fiber Nederland BV. Deze bieden internet- en telefoniediensten aan aan de klanten van DELTA. Binnen dit team is alles goed geregeld. Altijd fijn als je start met een nieuwe job ??.

Je gaat eerst een training volgen zodat je helemaal up en running bent en je daarna het werk zelfstandig kan uitvoeren. Dit doe je niet alleen natuurlijk. Je maakt deel uit van een team met alleen maar enthousiaste collega's. De feestdagen komen eraan en dat betekent: héél veel administratieve klussen. Vervelen hoef je dus zeker niet in deze baan. Je gaat klantcasussen oppakken vanuit de organisatie die administratief van aard zijn.

  • Het is een baan voor langere tijd waarbij verschillende interne doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn.
Waar ga je werken

Je gaat aan de slag voor DELTA Fiber Nederland, de werkgever achter de merken DELTA en Caiway en de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland. Deze toffe werkgever is ook één van onze TOP werkgevers bij Tempo Team. Dat houdt in dat de werknemerstevredenheid boven de 8+ scoort! Je werkt op locatie Middelburg aan de Buitenruststraat 10 en gedeeltelijk thuis. Je maakt deel uit van een dynamische organisatie en een super gezellig team!

Sollicitatie

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een duurzame toekomst? Solliciteer dan nu als backoffice medewerker bij Delta Fiber Nederland en laat ons zien dat jij de medewerker bent die wij zoeken. Wie weet word je beloond met een prachtige carrière bij Delta Fiber Nederland!

STARTDATUM IN OVERLEG

Vragen? Bel 0113-308120

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Administratief medewerker
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Administratief medewerker Tempo-Team 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures