Vacature Psychomotorisch Therapeut

Psychomotorisch Therapeut in Middelburg

Opleiding verpleegkunde MBO en HBO

Wij zoeken een psychomotorisch therapeut met een hart voor de geestelijke gezondheid in het prachtige Zeeland. Als jij gelooft in de kracht van beweging en expressie, en wilt bijdragen aan het welzijn van anderen, dan is dit jouw kans! Is dit jou nieuwe uitdaging? Word dan snel onze collega!

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je stelt behandelplannen op, voert onderdelen van behandelplannen uit en evalueert behandelingen.
 • Je participeert in groepsbehandelingen en/of behandelt individueel.
 • Je houdt op adequate wijze de voortgang van je behandeling in het elektronisch dossier bij.
 • Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire behandelteam.

Als psychomotorisch therapeut maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam. Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van observaties en het zelfstandig opzetten en uitvoeren van psychomotorische therapieën, zowel individueel als in een ambulante groep. We werken met generalistische groepen en je werkt vooral binnen het team trauma/ClusterB maar in 2024 zal de polikliniek transdiagnostisch gaan werken en zal je ook voor de andere zorgprogramma's werken. Tevens is in de regio een AMBIT-team aanwezig.

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Wij zien dat als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vandaag de dag kan dit alleen samen met anderen. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen. Wij gaan voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen. Bij ons staat de mens centraal en niet de diagnose.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als psychomotorisch therapeut bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen.

Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 55. Het salaris begint met € 3.076,- en eindigt op € 4.785,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau per 1 januari 2024).
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut, ten minste op hbo-niveau.
 • Je beschikt over voldoende kennis met betrekking tot bewegingsgeoriënteerde- en lichaamsgeoriënteerde methoden en technieken.
 • Je bent in staat om met weerstanden om te gaan.
 • Je kunt zelfstandig werken in een multidisciplinair team.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en empathie.
 • Je hebt goede gesprekstechnieken en hebt reflecterend vermogen.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Werk jij mee aan onze droom?

Neem voor meer informatie contact op met via Heb je interesse?Functie:psychomotorisch therapeut
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3076 – 3076
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Psychomotorisch Therapeut Emergis 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures