Vacature Storemanager

Storemanager in Middelburg

Storemanager Middelburg

Locatie: Middelburg

Anna van Toor gelooft in (h)echte vriendschappen en streeft naar een wereld vol vrouwen die in zichzelf geloven en elkaar kracht geven. Al honderd jaar lang stimuleren wij moderne vrouwen zich de beste versie van zichzelf te voelen. Stralend, sterk, verleidelijk en stijlvol. Hiervoor maken en selecteren we mode die ieders unieke karakter perfect laat uitkomen.

Voor onze winkel in Middelburg zijn wij op zoek naar een ervaren:

STOREMANAGER(Fulltime)

Je hebt passie voor mode en vindt het leuk om klanten te adviseren bij hun aankoop. Jij ziet welke pasvorm de klant het beste kleedt en je hebt oog voor 'the total look'. Daarnaast kun je met jouw managementkwaliteiten het team inspireren en motiveren. Voel jij je thuis in deze functie?
Reageer dan nu op de functie storemanager en wie weet run jij binnenkort onze winkel in Middelburg.
Wat ga je doen?
Als storemanager maak je deel uit van het verkoopteam en stuur je deze ook aan. Met je managementkwaliteiten creëer je een goede sfeer voor zowel klanten als collega's. Je draagt zorg voor een optimale service voor een ultieme winkelbeleving.
Jij bent:
• Representatief
• Klantgericht
• Sociaal & Communicatief
• Teamplayer
• Inspirerend
Profiel:
• MBO werk- en denkniveau
• Ervaring als shopmanager
• Fulltime

Wij bieden je een prettige werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Deel jij onze passie voor mode en vind jij het leuk om samen met je team een inspirerende winkel omgeving te creëren? Solliciteer dan direct of neem contact op met dhr. via [email protected] .Functie:storemanager
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anna van Toor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Storemanager Anna van Toor 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures