Vacature Bedrijfsleider

Bedrijfsleider in Middelburg

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Opleiding

MBO+/HBO

Ervaring

3 - 5 jaar

Locatie

Middelburg / Vlissingen

 • Fulltime
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • MBO+/HBO
 • 3 - 5 jaar

Werken bij De Hypotheker betekent dat je elke dag bijdraagt aan een onbezorgd leven voor onze (potentiële) klanten én dat je continu werkt aan je eigen ontwikkeling. Jij en je ambitie krijgen veel ruimte en vrijheid. Maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk voor ons. Samen werken we elke dag aan het (verder) verbeteren van onze dienstverlening en jouw kwaliteiten. Dat doen we met elkaar, want jazeker, samen zijn wij De Hypotheker!

Wat beteken jij voor jouw klant en collega's?

Als bedrijfsleider ben je medeverantwoordelijk voor het vestigingsmanagement. Denk aan het opstellen en uitvoeren van het jaarplan en het monitoren en optimaliseren van werkprocessen op de vestiging. Je geeft leiding aan het team en met jouw enthousiasme motiveer je het team naar resultaat en groei. Daarnaast lever jij servicegericht, inhoudelijk en deskundig advies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant écht behoefte aan heeft, is een belangrijk onderdeel van jouw rol.
Met jouw communicatieve vaardigheden, langetermijnvisie en enthousiasme weet jij het team te motiveren samen resultaat te behalen: samen gaan jullie voor groei!

 • Jouw kracht: complexe vraagstukken begrijpelijk maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Jouw advies is precies waar je klant behoefte aan heeft.
 • Maar ook: met jouw (minimaal twee jaar) ervaring, communicatieve en coachende vaardigheden weet jij het beste uit jouw team te halen in een sterk concurrerende markt.
 • Ook heb je ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor.
 • Doordat je denkt in kansen en deze omzet naar acties voor groei, is jouw team succesvol en continu in beweging.
 • Met jouw langetermijnvisie bekommer je je om de toekomst van jouw klanten, jouw vestiging en jouw team en uiteraard van de formule van De Hypotheker.
 • Daarnaast ben jij natuurlijk in het bezit van de (geldige) diploma's die nodig zijn voor jouw Wft-bekwaamheid, voor een écht deskundig advies aan de klant.

Wat levert het jou op?

Werken bij De Hypotheker is niet alleen erg leuk, je krijgt er namelijk ook veel voor terug. Als kracht achter het succes van een prachtig filiaal kun jij het volgende verwachten;

 • Natuurlijk mag je een goed salaris verwachten. Wij bieden je een salaris van €4000,- per maand en een mooie eindejaarsbonus. Ons aanbod is afhankelijk van jouw ervaring en de vestiging waar je gaat werken.
 • Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers een goede werk-privé balans hebben. Daarom krijg jij 25 vakantiedagen én een extra vakantiedag met je verjaardag.
 • We willen graag dat jij, op jouw manier, succesvol en blij bent. Daarom doen we elke dag ons best voor jouw werkplezier en ontwikkeling. Zo organiseren we regelmatig gezellige borrels.
 • Wij zorgen met onze Summer Camp en Hypotheker Academie dat je kan blijven leren. Elke dag.
 • Je krijgt er een uitgebreid (landelijk) netwerk van de allerleukste collega's bij.

We vertellen je tijdens een kennismakingsgesprek alles wat je wilt weten over salaris, vrije dagen, je werkzaamheden en natuurlijk over die gezellige borrels.

Over De Hypotheker Middelburg

We hechten als marktleider veel waarde aan het vertrouwen dat meer dan een miljoen klanten al jaren in ons heeft. Onze kernwaarden lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen geven ons het karakter waar we trots op zijn. Samen met 800 collega's op 180 vestigingen werken we elke dag aan het verbeteren van onze kwaliteit en service. We zijn ambitieus en willen blijven groeien. Maatschappelijk zijn we betrokken en steunen we het Oranje Fonds.

Wil je meer weten over de functie van Bedrijfsleider Middelburg? vertelt je er graag over! Neem contact op via of mail [email protected] .



Functie:bedrijfsleider
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hypothekers Associatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Bedrijfsleider De Hypothekers Associatie 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures