Vacature Sales medewerker Delta Energie

Sales medewerker Delta Energie in Middelburg

Wil jij de energie van de MediaMarkt combineren met de warmte van Delta Energie? Wordt onze allround medewerker en werk in het bruisende hart van Middelburg, waar je zowel in de MediaMarkt-winkel als op kantoor klanten helpt en nieuwe kansen grijpt. Een dynamische functie vol actie en voldoening wacht op jou voor een lekker salaris van €16,08!

Wat bieden wij jou
 • €16,08 bruto per uur, ongeacht je ervaring
 • Thuis, op kantoor of in de MediaMarkt aan het werk
 • Dubbel betaald op zondag
 • MediaMarkt en Delta Energie collega's
 • Eindjaarsuitkering
 • Telefonisch en persoonlijk contact
Wie ben jij

Jij bent de ideale kandidaat voor deze gecombineerde functie. Je bent enthousiast, proactief en klantgericht. Geen vraag is te veel voor jou, en je draagt positief bij aan het team. Commercieel denken zit in je DNA, en jij kan als geen ander inspelen op de behoeften van de klant. JIj blinkt uit in de communicatie en bent sociaal ingesteld. Jij hebt een doorzettingsvermogen en een leergierige instelling. Klantbehoud en verkoopvaardigheden zijn jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

In de MediaMarkt-winkel ben je het aanspreekpunt voor klanten en help je hen met vragen over Delta Energie en het afsluiten van nieuwe contracten.
Op kantoor werk je op de Sales & Retentie afdeling, waar je outbound telefoongesprekken voert om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.
Je draagt verantwoordelijkheid voor het runnen van je eigen shop in de MediaMarkt-winkel en zorgt ervoor dat klanten de beste oplossingen krijgen.

Je werkt in de MediaMarkt flexibele uren, inclusief weekenden tussen 10:00 en 21:00 uur, waarbij weekendwerk dubbel wordt betaald.
Op kantoor zijn je werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00-20:00. Ook is hier de optie om thuis te werken.

 • Reiskosten worden vergoed met €0,21 per kilometer
 • Thuiswerkvergoeding is €2,15 per dag
 • Eindejaarsuitkering
 • 8,33% vakantiegeld
Waar ga je werken

Bij Delta Energie heerst een gezellige sfeer en een hecht teamgevoel. Je standplaats is de MediaMarkt in Middelburg op de Mortiereboulevard. Het kantoor van Delta Energie is een paar meter verderop. Dit is de Buitenruststraat 10

Deze gecombineerde functie biedt een gevarieerde en boeiende werkervaring waarin je zowel in de winkel als op kantoor kunt bijdragen aan het succes van Delta Energie en tegelijkertijd kunt genieten van een dynamische werkomgeving.

Sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn bereikbaar op 0113-308120 of via delta@tempo-team.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Sales medewerker Delta Energie, Winkelassistent
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Sales medewerker Delta Energie Tempo-Team 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures